Przystawki:
1. terrina z łososiem norweskim wędzonym na zimno z ziołowym serkiem i szpinakiem
2. galert z kaczki ze świeżą żurawiną i zielonym jabłkiem
3. tartaletka z musem porowym i kiełkami groszku
4. śliwka wedzona w bekonie
5. karmelizowane chorizo z ananasem
6. krewetka na musie guacamole marynowana sweet chili
7. roladka biszkoptowo – szpinakowa z tapenadą oliwkową i tuńczykiem
8. pierś z gęsi na wakame z czarnym sezamem
9. sataje z cukinią, bakłażanem i tofu | vegan
10. domowe pieczywo z masłem bławatkowym
Zupy:
1. rosół wiejski z kury z makaronem jajecznym i warzywnym julienne
2. zupa krem z borowików z jałowcową chmurką | vege
3. zupa krem z buraków z kozim serem i czarnuszką | vege
4. flaczki z boczniaka | vegan
Dania ciepłe:
1. polędwiczka wieprzowa Wellington z grzybową polentą
2. filet z dorsza na szparagowy ragout z młodym groszkiem i fioletowymi ziemniakami
3. cały pstrąg w tempurze z dzikim ryżem cytrynowym
4. konfitowane kacze udo w sosie demiglas z leśnymi owocami w czerwonym winie, z puree z topinamburu
5. roladki wołowe faszerowane salsefią w sosie werblan
6. przepiórka pieczona w całości z drobiowym juicem z blinami i bigosem z cebuli gotowanym ze śliwkami
Dania ciepłe wegańskie:
1. kalafior pieczony w sosie z wegańskiego cheddara z chrupiącymi orzechami | vegan
2. burak faszerowany perłową kaszą kuskus z orzechami nerkowca i rodzynkami moczonymi w brandy z truskawkowym sosem balsamicznym | vegan
3. żółte curry z wędzonym tofu z kiełkami fasoli mung | vegan
4. faszerowany kwiat cukinii w tempurze z wegańskim orzechowym serem podane z sałatką z chrupiących warzyw | vegan
Dodatki ciepłe:
1. ziemniaki opiekane w ziołach | vegan
2. ziemniaki młode z koperkiem | vegan
3. frytki belgijskie | vegan
4. czarny ryż faszerowany | vegan
5. warzywa gotowane na parze | vegan
6. warzywa korzeniowe zapiekane w przyprawach korzennych | vegan
7. warzywa w tempurze| vegan
Dodatki zimne:
1. surówka colesław | vege
2. surówka z kapusty kiszonej | vegan
3. surówka z kapusty czerwonej | vegan
4. surówka z marchewki i brzoskwini | vegan
Desery:
1. selekcja luksusowa mini ciasteczek w różnych smakach:
- tartaletka z lemon curd | vege
- mini torcik z czekoladą belgijską | vege
- tartaletka z musem budyniowym i malinami | vege
- eklerki kawowe | vege
- eklerki czekoladowe | vege
- tartaletka wiśniowo – morelowa | vege
- tartaletka z nugatem gianduja | vege
- mini torcik pistacjowy | vege
- ciastko gruszkowo – karmelowe | vege
2. selekcja ciastek z mąki migdałowej:
- morelowo – pistacjowe | vegan
- czekoladowo – migdałowe | vegan
- morelowo – wiśniowe | vegan
- orzechowo – karmelowe | vegan
- cytrynowe | vegan
- pomarańczowe | vegan
- pistacjowe | vegan
- gruszkowo -karmelowe | vegan
Napoje:
1. kompot z 7 owoców
2. lemoniada St. Germain (liczi, brzoskwinie, gruszki,cytrusy)
3. lemoniada cytrynowa
4. woda gazowana
5. woda niegazowana z limonką
6. sok z świeżo wyciskanych pomarańczy
7. sok z świeżo wyciskanych grejpfrutów
8. Prosecco bezalkoholowe
9. wino czerwone bezalkoholowe
10. wino białe bezalkoholowe
Zamawiając catering masz możliwość wyboru jednej z proponowanych przez nas aranżacji bufetu, na którym będzie
wyeksponowane jedzenie oraz starannie dobranego nakrycia stołu przy którym będziecie celebrować wspólne chwile.
Dopasuj również świeże bukiety kwiatów do okoliczności spotkania.
Aby ustalić szczegóły organizacji i realizacji cateringu
zapraszamy do kontaktu z naszym działem sprzedaży.
Przedstawiona oferta cenowa ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Art.66 par.1 Kodeksu Cywilnego